Kaminer

En pelletskamin kan hjälpa dig att kapa 50-80% av elen för uppvärmning av din bostad. Effekten beror på kaminens placering, bostadens yta samt planlösning. Eldningen med en pelletskamin blir bekväm för dig eftersom den till stor del är automatiserad. Pelletskaminen är utmärkt för att öka trivseln och samtidigt sänka uppvärmningskostnaden. Samtliga kaminer från KMP går att få som skorstenfria, då med väggfläkten Drag.

Upptäck Ulmas mysiga pelletskaminer!

Ett magnifikt komplement till husets uppvärmningssystem, t ex för att få ner kostnaderna om du har direktverkande el eller värmepump! Ulmas pelletskaminer kombinerar mysfaktorn av en traditionell, vedeldad kamin med den otroligt prisvärda och miljövänliga effektiviteten hos en pelletsbrännare. Kontakta oss gärna för mer info!

Utan skorsten – JA!

DRAG från KMP är en unik lösning som gör det möjligt att installera vissa pelletskaminer utan skorsten vid en yttervägg.

Ökade möjligheter att placera kaminen precis där du vill!

Passar även i uterummet, sommarstugan, garaget o.s.v.

Går naturligtvis att installera med skorsten också.

Det naturliga valet

I stället för en värmepump – eller ett komplement. Bästa sättet att elda klimatsmart. Lätt hantering, automatisk drift, bra värmespridning, minimala utsläpp & ingen störande röklukt för grannarna. Mysig låga – hela tiden. Miljövänligt val – biobränsle. Modern reglering – termostat, mobilt & WiFi. Minskad elförbrukning. Kan också kompletteras med ett nödströmspaket, så att kaminen kan användas vid ett strömavbrott. Se filmen!

Mysinge i ny version!

Ölandskalksten. Polerad ölandskalksten. Det mest eleganta alternativet. Mer info.

JämtlandsstenHyvlad kalksten från den jämtländska fjällvärden. Mer info.

Betong. Den släta betongen har blivit mycket populär i allt från fönsterbrädor till köksbänkar och gör kaminen lättplacerad i många moderna hem. Mer info.

Prisexempel

Lilla Frö (KMP) med Drag: ca 36 500
Lilla Frö till skorsten: ca 32 500

Ekerum (KMP) med Drag: ca 49 300
Ekerum till skorsten: ca 44 900

Mysinge Betong (KMP) med Drag: ca 45 900
Mysinge Betong till skorsten: ca 41 500

Kontakta oss för kostnadsfri offert! Priserna är inkl. moms, exkl. installation. Arbetet är berättigat till ROT. Investeringen tjänar man tillbaka på ett år i minskade energikostnader. Därefter är det ren vinst!

Telefon

070-546 16 11

Adress

Ödtorpsgatan 1b
543 51 Tibro

E-post

info@mrpellsol.se