Kaminer

En pelletskamin kan hjälpa dig att kapa 50-80% av elen för uppvärmning av din bostad. Effekten beror på kaminens placering, bostadens yta samt planlösning. Eldningen med en pelletskamin blir bekväm för dig eftersom den till stor del är automatiserad. Pelletskaminen är utmärkt för att öka trivseln och samtidigt sänka uppvärmningskostnaden. Samtliga kaminer från KMP går att få som skorstenfria, då med väggfläkten Drag.

Det naturliga valet

I stället för en värmepump – eller ett komplement. Värmer som bäst när det är som kallast. Bästa sättet att elda klimatsmart. Lätt hantering, automatisk drift, bra värmespridning, minimala utsläpp &  ingen störande röklukt för grannarna.

Mysig låga – hela tiden. Miljövänligt val – biobränsle. Modern reglering – termostat, mobilt & WiFi. Minskad elförbrukning. Kan också kompletteras med ett nödströmspaket, så att kaminen kan användas även vid ett strömavbrott.

Se filmen: Villaägande – Pelletskamin!

Utan skorsten – JA!

DRAG från KMP är en unik lösning som gör det möjligt att installera vissa pelletskaminer utan skorsten vid en yttervägg.

Ökade möjligheter att placera kaminen precis där du vill!

Passar även i uterummet, sommarstugan, garaget o.s.v.

Går naturligtvis att installera med skorsten också.

Prisexempel

Lilla Frö (KMP), med Drag: c:a 31 900:-
Lilla Frö, till skorsten: c:a 27 900:-

Ekerum (KMP), med Drag: c:a 45 500:-
Ekerum, till skorsten: c:a 41 000:-

Mysinge (KMP), med Drag: från 42 000:-
Mysinge, till skorsten: från 37 500:-

Kontakta oss för kostnadsfri offert! Priserna är inkl. moms, exkl. installation. Arbetet är berättigat till ROT. Investeringen tjänar man tillbaka på ett år i minskade energikostnader. Därefter är det ren vinst!

Mysinge i ny version!

Ölandskalksten. Polerad ölandskalksten. Det mest eleganta alternativet. Mer info.

JämtlandsstenHyvlad kalksten från den jämtländska fjällvärden. Mer info.

Betong. Den släta betongen har blivit mycket populär i allt från fönsterbrädor till köksbänkar och gör kaminen lättplacerad i många moderna hem. Mer info.

Telefon

070-546 16 11

Adress

Ödtorpsgatan 1b
543 51 Tibro

E-post

info@mrpellsol.se