Utrustning

Vi på Mr Pellsol har det mesta inom pellets och pelletsförbränning. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ som matchar just dina behov!

Brännare

Pelletsbrännare är en teknisk anordning som omvandlar energin vid förbränning av bränslepellets, i första hand från trä, till energi för att värma upp byggnader och/eller tappvarmvatten. Många pelletbrännare kan monteras på befintliga pannor avsedda för olja och/eller ved och där till exempel ersätta en oljebrännare.

Pannor

Energimyndighetens tester visar att med en modern automatiserad pelletspanna kan du få effektiv förbränning och låga utsläpp av luftföroreningar. Dagens pelletspannor har väldigt bra verkningsgrad, med upp till 85 procent eller till och med högre i vissa fall. Uppvärmning med pellets är mycket billigare än el och olja och kan värma upp hela ditt hus, lite beroende på hur stort det är och hur planlösningen ser ut. Man brukar säga att man kan sänka sin uppvärmningskostnad med upp till 50%.

Reservdelar

Vi tillhandahåller reservdelar från de vanligaste märkena. Kontakta oss, så hjälper vi till med vad du behöver. Vi levererar i hela landet.

Telefon

070-546 16 11

Adress

Ödtorpsgatan 1b
543 51 Tibro

E-post

info@mrpellsol.se